Meteen naar de inhoud

| Werkwijze |

"Misschien is het niet gebruikelijk om te zeggen, maar ik heb geen werkwijze."

Door de drukte die het leven met zich mee brengt moet je keuzes maken waaraan je je tijd besteedt. Je wilt graag tijd maken voor je vrienden, familie, je partner en je kinderen. Een baan, het huishouden, boodschappen, het slokt ons allemaal op en voor we het weten zitten we uitgeteld op de bank te knikkebollen. Met in je ooghoek het speelgoed van de kinderen door de hele woonkamer, de schooltassen in de hoek, de schoenen onder tafel en de wasmand vol.
In je achterhoofd weet je dat er op zolder nog speelgoed en kleding ligt die je ‘nog eens moet uitzoeken’ en dit weekend moet je misschien echt even de kinderen in de actie stand zetten om hun kamer op te ruimen.

We herkennen dit allemaal, maar hoe begin je hiermee? Want zeg nou eerlijk, wanneer we (eindelijk) een moment van ontspanning ervaren, zitten we niet te wachten om de kinderen achter de vodden aan te zitten of zelf een opruimsessie te gaan starten.

"Maar hoe dan wel?"

Misschien is het niet gebruikelijk om te zeggen, maar ik heb geen werkwijze. Dat wil zeggen, ik heb niet één werkwijze die ik steeds toe pas. Waarom niet? Omdat niemand hetzelfde is, geen ruimte is hetzelfde en de ‘beste manier’ al helemaal niet bestaat. Mijn aanbod stem ik af op jullie wensen. Waar is er behoefte aan, waar zijn jullie mee geholpen? Daar wil ik graag samen achter komen in een kennismakingsgesprek. Dat doen we op de plek waar jij hulp kunt gebruiken, zodat ik een goed beeld kan krijgen van de vraag.

Gaan we aan de slag?
Hebben we na het kennismakingsgesprek een klik? Dan maken we een afspraak op te beginnen met opruimen. Afhankelijk van de vraag kijken we hoeveel tijd er nodig is.