Opruimcoach

Opruimcoach

Je hebt het gevoel dat je je thuis ‘kwijt’ bent en dat je altijd maar bezig bent met opruimen. Speelgoed dat door het hele huis ligt of slaapkamers waar alleen het pad naar het bed nog zichtbaar is. Je bent het overzicht kwijt en verlangd naar een opgeruimd huis en rust in je hoofd.

Herken je dit…

Door de drukte die het leven met zich mee brengt moet je keuzes maken waaraan je je tijd besteedt. Je wilt graag tijd maken voor je vrienden, familie, je partner en je kinderen. Een baan, het huishouden, boodschappen, het slokt ons allemaal op en voor we het weten zitten we uitgeteld op de bank te knikkebollen. Met in je ooghoek het speelgoed van de kinderen door de hele woonkamer, de schooltassen in de hoek, de schoenen onder tafel en de wasmand vol. In je achterhoofd weet je dat er op zolder nog speelgoed en kleding ligt die je ‘nog
eens moet uitzoeken’ en dit weekend moet je misschien echt even de kinderen in de actie stand zetten om hun kamer op te ruimen.
We herkennen dit allemaal, maar hoe begin je hiermee? Want zeg nou eerlijk, wanneer we (eindelijk) een moment van ontspanning ervaren, zitten we niet te wachten om de kinderen achter de vodden aan te zitten of zelf een opruimsessie te gaan starten.
“Het is zo fijn als iemand het overzicht kan bewaren voor je
wanneer je het zelf even niet meer ziet.”

Maak ruimte voor meer plezier met een opruimcoach

Als opruimcoach begeleid ik jou, samen met je kinderen, naar een opgeruimde leefruimte. Ik heb jarenlange ervaring met het werken met kinderen en ben een expert op het gebied van gedrag en gedragsverandering. Binnen een huishouden weet ik iedereen weer dezelfde richting op te sturen. Hierbij leer ik jou niet alleen hoe je jullie leefruimte weer opgeruimd krijgt, maar ook hoe je dit je kind(eren) leert om dit samen zo te houden. Geen standaard methode of stappenplannen, ik ga op zoek naar wat voor jullie als gezin werkt.

“Een opgeruimd huis maakt plaats voor nieuwe mogelijkheden.”

Werkgever

Werkgever

Leerkracht

Leerkracht

Opruimcoach

Opruimcoach

Dit ga je bereiken met mijn coaching

  • Overzicht en structuur voor meer rust en ontspanning.
  • Efficiëntere indeling van ruimtes waardoor alle spullen een eigen plek krijgen.
  • Besparing van tijd door het gebruik maken van routinetaken.
  • Prioriteiten stellen en ruimte creëren voor wat echt belangrijk is.
  • Niet alleen, maar samen met jullie kinderen het huis opgeruimd houden.
  • Minimaliseren van overbodige spullen.

Coachingstraject

Misschien is het niet gebruikelijk om te zeggen, maar ik heb geen werkwijze. Dat wil zeggen, ik heb niet één werkwijze die ik steeds toe pas. Waarom niet? Omdat niemand hetzelfde is, geen ruimte is hetzelfde en de ‘beste manier’ al helemaal niet bestaat. Mijn aanbod stem ik af op jullie wensen. Waar is er behoefte aan, waar zijn jullie mee geholpen? Daar wil ik graag samen achter komen in een kennismakingsgesprek. Dat doen we op de plek waar jij hulp kunt gebruiken, zodat ik een goed beeld kan krijgen van de vraag. Hebben we na het kennismakingsgesprek een klik? Dan maken we een afspraak om te beginnen met opruimen. Afhankelijk van de vraag kijken we hoeveel tijd er nodig is.
Opruimcoach